Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Alucobond

STACBOND

 

COMPAL BV LEVERT ALUCOBOND IN NEDERLAND


Professionele
oplossingen

Zoekt u een innovatieve en professionele leverancier in Nederland die aluminium bekledingselementen van Alucobond op maat kan produceren? Een enthousiast team mensen dat met u meedenkt en ook nog eens uw zorgen uit handen neemt? Productie van aluminium bekleding vraagt om vakmanschap en samenwerking. Compal BV stelt de klant centraal, adviseert, luistert naar uw eisen en wensen en vertaalt dat in productoplossingen met heldere afspraken. Na afstemming wordt het volgens plan geproduceerd en afgeleverd.

Kwaliteits- en prijsbewust

De toepassing van Alucobond platen en panelen vragen over het algemeen een grote investering binnen een project. Compal BV is zich daar van bewust en onderscheidt zich door efficiency in combinatie met een hoge kwaliteit. Door alle processen optimaal op elkaar af te stemmen werken wij zeer efficiënt en kunnen wij dit gedeelte van uw project voor een concurrerende prijs aanbieden. Overtuig uzelf en maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Velen gingen u voor.

Volledige service

Onze leus is "Van begin tot eind". Het leveren van bekleding van aluminium composiet is slechts één aspect in een bouwproject. Wij ondersteunen het hele traject. Van ontwerp naar productie tot levering. Spreekt u dit aan en bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en vraag naar voorbeelden van projecten in interieur en gevelbekleding, dakkapellen en gootoplossingen die wij met hoogwaardig Alucobond hebben uitgevoerd.

Meer informatie

Heeft u vragen over wat Compal BV u kan bieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan 0591-724120. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen een dag.
Bezoekers die op Alucobond Nederland zochten, bekeken ook: Prefab componenten - Kleuren Gevelbekleding - Fabrikant Alucobond

Compal BV is voornamelijk met Alucobond oplossingen actief in heel Nederland.

Zoek

Zoek op onze website naar onze diensten, recente projecten en contact gegevens.

Contact informatie

Columbusstraat 14

7825 VR EMMEN

+31 (0) 591 - 724 120

info@compalbv.nl

www.compalbv.nl