Home>Aluminium composiet

COMPAL BV LEVERT ALUMINIUM COMPOSIET IN NEDERLAND

 

Professionele oplossingen

Zoekt u een innovatief en vakkundig bedrijf in Nederland dat bekledingselementen van aluminium composiet op maat kan produceren en leveren? Een enthousiast en gemotiveerd team mensen dat met u meedenkt en ook nog eens uw zorgen uit handen neemt? Productie van aluminium composiet vraagt om vakmanschap en samenwerking. Compal BV stelt de klant centraal, adviseert en begeleidt, luistert naar uw eisen en wensen en vertaalt dat in productoplossingen met heldere afspraken. Na afstemming wordt het volgens plan geproduceerd en afgeleverd.

Kwaliteits- en prijsbewust

De toepassing van aluminium composiet in platen en panelen vragen over het algemeen een grote investering binnen een project. Compal BV is zich daar van bewust en onderscheidt zich door efficiency in combinatie met een hoge kwaliteit. Door alle processen goed op elkaar af te stemmen werken wij zeer efficiënt en kunnen wij dit gedeelte van uw project voor een concurrerende prijs aanbieden. Overtuig uzelf en maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Velen gingen u voor.

Full service

Onze leus is “Van begin tot eind”. Het leveren van bekleding van aluminium composiet is slechts één radertje in een bouwproject. Wij ondersteunen het hele traject. Van ontwerp naar productie tot levering. Spreekt u dit aan en bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en vraag naar voorbeelden van projecten in interieur en gevelbekleding, dakkapellen en gootoplossingen die wij met aluminium composiet hebben uitgevoerd.

Meer informatie

Heeft u vragen over wat Compal BV u kan bieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan 0591-724120. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen een dag.
Bezoekers die op aluminium composiet zochten, bekeken ook: Prefab componentenKleuren GevelbekledingFabrikant Alucobond

Compal BV is hoofdzakelijk met oplossingen in aluminium composiet actief in heel Nederland.

Achterconstructies

Meer info →

Kleuren

Meer info →

Prefab componenten

Meer info →

Project voorbeelden

Meer info →

Over Compal

Meer info →

Bespreek je wensen, wij maken een ontwerp, jij krijgt je gevel

START JE PROJECT

Bespreek je wensen, wij maken een ontwerp, jij krijgt je gevel

START JE PROJECT