Home>Over Compal

Uw partner in aluminium composiet

COMPAL is een dynamisch bedrijf in maatwerk productie van aluminium composiet. Door jarenlange ervaring op het gebied en gebruik van composiet bekledingselementen in de gevelbouw zijn wij in staat moderne en duurzame producten te leveren welke voldoen aan de specifieke wensen van de klanten en ontwerpen.

WERKWIJZE

  1. Ontwerp – Mockup
  2. Project engineering
  3. Productie
  4. Levering – Uitvoering
  5. Nazorg

PREFAB OPLOSSINGEN EN INNOVATIE

Bij COMPAL kunt u uiteraard terecht voor de standaard ‘’vlakke’’ en ‘’cassette’’ panelen. Voor creatieve ontwerpen bieden wij met de huidige digitale mogelijkheden en de nieuwste technieken diverse oplossingen in het prefabriceren van gevel- en interieur bekledingselementen, in zowel standaard als bijzondere vormen.

Ontwerp en advies

3D & BIM

BIM ( Bouwwerk Informatie Model) is een digitaal virtueel model van uw project en wordt hiermee helemaal inzichtelijk. Wij bieden ook ondersteuning in engineering en advisering in uw project voor een goede samenwerking, duurzaamheid en de gewenste budgettaire oplossing. Engineering of het 3D ontwerpen hiervoor gebeurt geheel in eigen huis met toepasbaarheid in het BIM model. Het is ook mogelijk 3D ontwerpen aan te leveren waarmee verder kan worden gewerkt naar het gewenste eindproduct. Een enthousiast team staat hierbij voor u klaar.

Achterconstructies

Meer info →

Kleuren

Meer info →

Prefab componenten

Meer info →

Project voorbeelden

Meer info →

Over Compal

Meer info →

Bespreek je wensen, wij maken een ontwerp, jij krijgt je gevel

START JE PROJECT

Bespreek je wensen, wij maken een ontwerp, jij krijgt je gevel

START JE PROJECT